MYA

In Wolvega hebben we ook een figuurcorrigerend apparaat, de MYA.

Centimeters verliezen en spieren opbouwen door E(lectric) M(uscle) S(timulation) en vet verliezen door ultrasound geluidsgolven.

EMS is een veilige, zeer effectieve en enorm tijdbesparende manier van het trainen van je lichaam.

De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 5 tot 20 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 30 tot 55 minuten)

Een prachtige aanvulling tijdens of na het dieet en natuurlijk ook geschikt voor iedereen die geen Straight away programma bij ons volgt!

Hoe werkt de MYA

Door middel van behandelingen met de MYA wordt door ultrasound techniek vet verwijderd en worden tegelijkertijd middels elektrolyse spieren opgebouwd. Hierdoor vermindert/verdwijnt cellulite en wordt een slap geworden huid strakker.

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt zonder enige eigen inspanning. Het apparaat doet al het werk voor je. Er is dan ook geen kans op blessures, het is ideaal voor mensen die niet willen of kunnen sporten.

Na je eerste behandeling is er, zoals eerder aangegeven, al zichtbaar en meetbaar resultaat!

Tijdens het eerste consult word je door mij opgemeten.

Met de MYA kunnen we jouw 'probleemzones’ heel doeltreffend aanpakken. Wij adviseren om gedurende minimaal 5 weken minimaal 2 keer per week de MYA behandeling te ondergaan (1x naar de sportschool geeft ook geen blijvend resultaat). Op deze manier kunnen er maximale resultaten worden behaald. Ook na die vijf weken adviseer ik om regelmatig een behandeling als onderhoud te komen doen.


Contact